WERKEN BIJ JEUGDTRAUMA HERSTEL LIMBURG

Om ons team verder uit te breiden, zijn wij op zoek naar ervaren professionals (ZZP) op het gebied van traumaverwerking, waarbij hart en hoofd onlosmakelijk verbonden zijn met het werken met jeugdigen en hun ouders.

Vacatures

Momenteel hebben we vacatures openstaan voor:
– Ervaren psychologen / GZ-psychologen met minimaal basis-EMDR;
– Lichaamsgerichte trauma en/of psychotherapeuten;
– Systeemtherapeuten;
– Speltherapeuten;
– Paardencoaches / Equitherapeuten;
– Bokscoaches;
– Outdoor / Adventure (buitensport) coaches.

Kom jij ons team versterken? 

Jeugdtrauma Herstel Limburg biedt deskundige behandeling, begeleiding én diagnostiek bij trauma gerelateerde klachten en psychosociale problemen aan jeugdigen van 0 t/m 18 jaar en hun gezin.

Ter versterking van ons team, zijn wij op zoek naar deskundige behandelaars / begeleiders (m/v) op het gebied van traumaverwerking die – mogelijk naast hun huidige baan – graag in de specialistische jeugdhulp willen werken. 

Ben jij een ZZP-er en wil jij deel uit maken van een dynamisch, creatief en multidisciplinair team?  Wil jij vanuit jouw deskundigheid bijdragen aan de behandeling en/of begeleiding van de jeugdige en zijn/haar gezin? Wij ontvangen graag jouw sollicitatie!

Het is belangrijk dat je flexibel kunt werken binnen de gevraagde structuur en dat je stevig in je schoenen staat. Je bent in staat om de werkzaamheden, waarbij eigen creativiteit vaak gewenst is, zelfstandig uit te voeren nadat je een schriftelijke of mondelinge overdracht hebt gekregen. Uiteraard draag je zorg voor een juiste, tijdige en volledige registratie en verslaglegging van je werkzaamheden. Tevens signaleer je de behoeftes en bijzonderheden met betrekking tot het welzijn van de cliënten en werk je nauw samen met je team en andere disciplines.

Je beschikt over goede communicatieve en sociale vaardigheden en ben in staat tot zelfreflectie. Je werkt doelgericht, hebt een optimistische instelling en kan goed relativeren. Je bent bereid een actieve bijdrage te leveren aan de methodische- en professionele ontwikkeling van jezelf en collega’s en je weet een brug te slaan tussen professionals van andere disciplines en organisaties.

Wat bieden wij jou?
– Werken vanuit je eigen huis, eigen praktijk of op locatie;
– De mogelijkheid om je uren flexibel in te delen;
– Een inspirerend en ambitieus team;
– Passende salariëring.

Wat verwachten wij van jou?

– Een relevante afgeronde opleiding op minimaal HBO niveau (behandeling) of MBO niveau (begeleiding);
– Kennis en ervaring in het werken met jeugdigen in de leeftijd van 0-18 jaar met traumagerelateerde klachten en psychosociale problemen;
– Kennis op het gebied van lichaamsgerichte traumaverwerking en bij voorkeur ervaring met behandelmethoden (zowel regulier als complementair) die hierbij aansluiten;
– Een open vizier, meerzijdig partijdig aanwezig kunnen zijn;
– Je bent ingeschreven in één van de kwaliteitsregisters (BIG of SKJ);
– Je bent werkzaam als ZZP-er.

Meer informatie?

Heb je vragen of wil je meer informatie, neem gerust contact met ons op via info@jeugdtraumaherstellimburg.nl of laat je gegevens achter. Wij nemen binnen 5 werkdagen contact met je op.