OVER ONS

Psychotraumatologen Drs. MSc. Mireille Adriaansens en Drs. MSc. Pomme Termond – beide opgeleid in zowel reguliere (wetenschappelijke) als complementaire behandelmethoden – hebben ruim 10 jaar ervaring in het werken met kwetsbare kinderen én volwassenen. Als geen ander weten zij hoe trauma ten grondslag kan liggen aan uiteenlopende klachten – emotioneel, psychisch en lichamelijk.

Vanuit de wens om jeugdigen (en hun ouders) vroegtijdig te ondersteunen en elk kind de kans te geven gezond op te groeien en gelukkig te zijn én zo bij te dragen aan een liefdevolle samenleving, hebben Mireille en Pomme hun kennis en ervaring gebundeld en Jeugdtrauma Herstel Limburg opgericht.

Omdat praten niet voldoende is gebleken om overweldigende ervaringen écht te verwerken, werkt Jeugdtrauma Herstel Limburg met innovatieve behandelvormen die de kennis uit de neurologie, ontwikkelingspsychopathologie en interpersoonlijke neurobiologie integreren. Methodes die op een natuurlijke wijze bijdragen aan herstel van lichaam, geest, denken, voelen én doen, en waardoor jeugdigen (soms wonderbaarlijk snel) weer zeggenschap krijgen over hun leven en in hun oorspronkelijke kracht komen.

Omdat elk kind uniek is, werkt Jeugdtrauma Herstel Limburg samen met een multidisciplinair team van specialisten op het gebied van traumaverwerking. Zij streeft er naar om een zo veel mogelijk op maat gemaakt programma aan te bieden, afgestemd op de individuele hulpvraag en behoeftes en mogelijkheden van de jeugdige en zijn/haar omgeving.  Zij stellen zich graag aan je voor.


Drs. MSc. Mireille Adriaansens
Directie, Hoofdbehandelaar
Lees meer…
Drs. MSc. Pomme Termond
Directie, Hoofdbehandelaar
Lees meer…
Drs. MSc. Claire Mols
Aandachtsfunctionaris, Behandelaar – EMDR practitioner
Lees meer…
Drs. MSc. Vera Austen
GZ-psycholoog, EMDR practitioner, Systeem therapeut
Lees meer…
Drs. MSc. Maud Buitenwerf
Gedragsdeskundige, Diagnosticus
Lees meer…
Leontine Wevers
Behandelaar – Speltherapeut
Lees meer…
Louisa Meenks
Behandelaar – Psychomotorische Therapie (PMT)
Lees meer…
Petra Hofman
Systeemtherapeut, Gezinsbegeleiding, Begeleiding individueel en groep
Lees meer…
Lisette Volf
Systeemtherapeut, Gezinsbegeleiding, 
Begeleiding individueel en groep
Lees meer…
Frans Verhaegen
Bewegingsagoog, Boks-coaching, Begeleiding individueel en groep
Lees meer…
Roy Zinzen-Boves
Equitherapie (therapie met paarden), Begeleiding individueel en groep
Lees meer…
Drs. MSc. Nididja van Diest
Stagiaire
Lees meer…
Evelien Dorregeest
Stagiaire
Lees meer…
Huub Janssen
Vestigingsmanager
Lees meer…