OVER ONS

Psychotraumatologen Drs. MSc. Mireille Adriaansens en Drs. MSc. Pomme Termond – beide opgeleid in zowel reguliere (wetenschappelijke) als complementaire behandelmethoden – hebben ruim 15 jaar ervaring in het werken met kwetsbare kinderen én volwassenen. Als geen ander weten zij hoe trauma ten grondslag kan liggen aan uiteenlopende klachten – emotioneel, psychisch en lichamelijk.

Vanuit de wens om jeugdigen (en hun ouders) vroegtijdig te ondersteunen en elk kind de kans te geven gezond op te groeien en gelukkig te zijn én zo bij te dragen aan een liefdevolle samenleving, hebben Mireille en Pomme eind 2018 hun kennis en ervaring gebundeld en Jeugdtrauma Herstel Limburg opgericht.

Omdat praten niet voldoende is gebleken om overweldigende ervaringen écht te verwerken, werkt Jeugdtrauma Herstel Limburg met innovatieve behandelvormen die de kennis uit de neurologie, ontwikkelingspsychopathologie en interpersoonlijke neurobiologie integreren. Methodes die op een natuurlijke wijze bijdragen aan herstel van lichaam, geest, denken, voelen én doen, en waardoor jeugdigen (soms wonderbaarlijk snel) weer zeggenschap krijgen over hun leven en in hun oorspronkelijke kracht komen.

Elk kind is uniek. Om die reden werkt Jeugdtrauma Herstel Limburg samen met een multidisciplinair team van specialisten op het gebied van traumaverwerking. Zij streeft er naar om een zo veel mogelijk op maat gemaakt programma aan te bieden, afgestemd op de individuele hulpvraag en behoeftes en mogelijkheden van de jeugdige en zijn/haar omgeving.  Zij stellen zich hieronder graag aan je voor.


Drs. MSc. Mireille Adriaansens
Directie, Hoofdbehandelaar
Lees meer…
Drs. MSc. Pomme Termond
Directie, Hoofdbehandelaar
Lees meer…
Drs. MSc. Claire Mols
Aandachtsfunctionaris,  EMDR practitioner
Lees meer…
Drs. MSc. Vera Austen
GZ-psycholoog, EMDR practitioner
Lees meer…
Drs. MSc. Hanne Wolff
Psycholoog, Diagnosticus, Studiebegeleider
Lees meer…
Drs. MSc. Maud Buitenwerf
Psycholoog, Diagnosticus
Lees meer…
Drs. MSc. Anouk Prop
Psycholoog, Somatic Experience Therapeut
Lees meer…
Kim Hendriks – Merk
Psychomotorisch Therapeut (PMT)
Lees meer…
Louisa Meenks
Psychomotorisch Therapeut (PMT)
Lees meer…
Petra Hofman
Systeemgericht werker
Lees meer…
Lisette Volf
Systeemgericht werker
Lees meer…
Renate Lambrix – van der Zee
Systeemgericht werker
Lees meer…
Roy Zinzen-Boves
Equitherapeut
Lees meer…
Frans Verhaegen
Bewegingsagoog, Boks-coach
Lees meer…
Huub Janssen
Zorgmanager
Lees meer…